arrow

arrow

 

Arrow Sezonul 2 Episodul 1

Arrow Online Subtitrat este o drama cu supereroi a carei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, dupa ce un naufragiu îl arunca timp de cinci ani pe o insula pustie din Pacific, este gasit si se întoarce în orasul natal Starling City.

 

Pe masura ce începe sa se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotarât sa îndrepte greselile din trecut, iar pentru asta îsi creeaza un alterego, devenind un justitiar vânat atât de raufacatorii din oras, cât si de autoritati. Green Arrow si-a facut aparitia si în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecata a personajului. Îmbracat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, sageti, un abdomen demn de Mr. Universe, o gramada de bani, si o lista de nume furnizate de catre tatal sau decedat, Arrow îsi propune sa readuca orasul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea coruptiei.
“Arrow”promite scene de actiune solida, conflicte interpersonale, mitologie, dar si romantism si melodrama. Desi pentru unii va parea cam siropos, daca va sti sa îmbine cu credibilitate si bun gust toate aceste elemente, e foarte posibil sa fie un succes. Tu ce parere ai?

 

Filmul Arrow Sezonul 2 Episodul 1 Online , Filmul Arrow Sezonul 2 Episodul 1 Online Subtitrat , Filmul Arrow Sezonul 2 Episodul 1 Gratis , Arrow Sezonul 2 Episodul 1 Online Subtitrat 2014, Arrow Sezonul 2 Episodul 1 Gratis pe net

About Author - RadarX_Sysop

No Comments

Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


  • *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *